Centerpiece

Just nu håller jag på att försöka få ihop färgtemat, det här med lila visar sig vara klurigt att hitta snygga lila inbjudningar bland annat så kommer nog bli en del fokus på vitt och en del rosa. Min nya favoritblomma är pioner, så otroligt charmig blomma som jag verkligen fastnat för!

Här är några inspirerande blomsterarrangemang, den andra är min absoluta favorit och förhoppninsgvis kommer vi ha något liknande :)

 




Kommentarer
Postat av: LisaMarie

Pioner är otroligt vackert, och hortensia likaså som ju också finns i den buketten du gillade! Jag älskar syrener också, men det går nog inte att få tag på i augusti då ni ska gifta er. Iofs hade du väl ändå tänkt dig en skarpare lila.. Men lupiner kanske finns? Lupiner tycker jag är grymt underskattade!

2011-04-28 @ 14:29:58
URL: http://lisamariesvarld.blogspot.com/
Postat av: Jojo

Jag har verkligen ingen koll på vad olika blommor heter, så sicket tur att du kunde identifiera några av dem :) Hihi Vi får se vad som finns, men jag lär ju ändra mig 70.000 gånger innan det är dags att fatta beslutet :p

2011-04-28 @ 16:40:20
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Sverigetrotteriger

Tips!

Du kan ju alltid designa dina egna inbjudningskort ifall du kan med Photoshop eller dyl. Det har jag gjort, så att de innehåller små extra detaljer som gör dem lite speciella och skiljer sig ifrån mängden av masskopieringar.

2011-04-29 @ 00:03:34
URL: http://traveler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0