Bröllopsnatten

Hur har ni tänkt spendera er bröllopsnatt?
På hotell i en svit..hemma..i ett tält..vanligt dubbelrum?

Jag vill gärna ha ett fint hotellrum med bubbelpool. Vill helst stanna kvar söndag natt också och spendera söndagen med SPA-behandlingar, bubbla, äta god mat och bara njuta av varandra. Känner inte direkt för att städa lokalen eller vad man nu kan tänkas göra så det lämnar jag till någon annan ;)

Richard är dock lite negativ till den idéen men man gifter sig ju bara en gång och då ska man lyxa till det. Har hört andra som väljer att spendera bröllopsnatten i ett dubbelrum för att dagen efter uppgradera sig till en bröllopssvit när man verkligen kan njuta av den, man kommer ju vara död på lördagsnatten :p

Hur tänker ni?

 


Kommentarer
Postat av: Lizette

Vi ska ha bröllopssviten natten lördag-söndag då vi har en liten så vill vi inte vara borta fler nätter. Vi ska ju på smekmånaden några månader senare utan lillen så det räcker och blir över att vara utan honom då.

2012-03-14 @ 16:24:39
URL: http://lizettesbrollop.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vår kommer spendera vår bröllopsnatt på ett sånt spännande ställe som vår lägenhet. Den ligger precis bredvid kyrkan där vi ska gifta oss, så det blir nog smidigast så. Både med kostnad och bekvämlighet. Lyxen får vi vänta på till bröllopsresan :)

2012-03-14 @ 21:55:58
URL: http://aalexaaandraa.blogg.se/
Postat av: LisaP

Vi vill ha bröllopssviten. På morgonen beställa upp lite frukost till rummet och njuta en stund av ensamheten. Sen ska vi ändå åka till lokalen för att möta upp familjen och vår dotter, öppna paket och ev. städa det sista.



Men man vågar ju inte förvänta sig så mycket av bröllopsnatten, jag lär däcka i limousinen på väg från festen. :D



Sen åker vi på smekmånad helgen efter är tanken och då får vi ju njuta en hel vecka :)

2012-03-15 @ 06:49:51
URL: http://pontusolisa.blogspot.com/
Postat av: Peter

Klart man ska gå all in på bröllopsnatten! Kanske man inte alltid har möjligheten att stanna även söndag natt men att fråga efter en senarelagd utcheckning kan göra en stor skillnad.

2012-03-15 @ 08:01:25
URL: http://www.brollopsmagasinet.se
Postat av: Johanna

Lizette: Ja men det förstår jag, skulle nog inte heller kunna vara borta särskilt länge då :) Har ni bestämt vart ni ska på smekmånad?



Alexandra: Perfekt ju! Ni kan ju lyxa till det som bara den hemma istället :) Smycka sovrummet lite fint, ha en massa tända ljus och what not. Ingen dålig idé alls!



Lisa P: Ja men det är väl så den traditionella bröllopsnatten brukar vara. Jag hoppas jag slipper däcka i vår taxi :p Vart ska ni på bröllopsresa?

2012-03-15 @ 09:33:19
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: LisaP

Bröllopsresan är mannens främsta uppgift utöver att dyka upp på bröllopsdagen och bestämma klädseln ;)

Men jag har sagt att jag önskar bra hotell, bra stränder och lite utflyktsmål. Givetvis i värmen :D

2012-03-15 @ 10:41:06
URL: http://pontusolisa.blogspot.com/
Postat av: Lizette

Det är sambon som ska få bestämma det, men vi drömmer båda om Maldiverna. Ska inte boka nu ändå för vi ska önska oss presentkort på en resebyrå. =)

Jag och min ena tärna ska bo i bröllopssviten natten innan bröllopet också och sen kommer de ha fixat till den tills jag och sambon kommer efter bröllopsfesten.

2012-03-15 @ 13:04:00
URL: http://lizettesbrollop.blogg.se/
Postat av: Kajsa ♥

Det var ju en intressant idé, med två nätter.... :D Tål att funderas på :) Vi har till 87 procent bestämt var bröllopsnatten blir i alla fall, dags att boka snart kanske... :)

2012-03-15 @ 22:47:33
URL: http://doucare.blogg.se/
Postat av: Heart Shaped Window

Vi kommer spendera den på ett SPA, Sankt Jörgen Spa Resort i Göteborg. Sen stanna kvar dagen efter och spa'a innan vi flyger iväg på bröllopsresa från Landvetter :-) Tycker precis som du att man skall gå all in på bröllopsnatten, samt dagen efter. Det här händer ju bara en gång!



Hittade till din blogg via google, ser fram emot att följa dig framöver :-)

2012-03-16 @ 11:13:08
URL: http://heartshapedwindow.blogspot.com
Postat av: victoria

Vi kommer att bo på hotell, bröllopsviten. Bara för vi bor på landet annars och vårt bröllop är inne i stan. Så bara av praktiska själv väljer vi att ta in på hotell istället! :)

2012-03-16 @ 15:07:51
URL: http://victoriaa.bloggspace.se
Postat av: Matilda

Det blir bröllopssviten för oss. Åå längtar!

2012-03-17 @ 07:13:05
URL: http://Morsantilda.blogspot.com
Postat av: Kim

Vi kommer åka till hotellet på fredagen för atr förmysa inför bröllopsdagen som kommer va fullspäckad o ändå inte kunna bjuda på så mkt hotellrumshäng. På så sätt kommer vi kunna vakna upp o få en stadig frukost inför dagen D och är på plats o kan göra i ordning oss o kanske börja fotograferingen på det gamla, vackra hotellet! 18/8 smäller det :)

2012-03-23 @ 07:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0