Tackkort

Ikväll bestämde vi oss äntligen för hur vi vill ha tackkorten.
 
Korten ska vara ute hos gästerna senast på torsdag om en vecka - då har vi varit gifta i två månader. Längre än så tycker jag inte man kan vänta..men det är nog bara jag :p
 
Själva korten beställde vi Online via ett fotolabb och dom ska levereras på måndag så i helgen ska jag köpa dom andra ingredienserna som behövs. Sen blir det pyssel måndag-tisdag så dom är redo att skickas onsdag eftermiddag.
 
ÄLSKAR verkligen korten, hoppas att dom kommer bli uppskattade för jag tycker dom är great. Klassiskt men ändå inte kan jag säga. Lägger upp en bild nästa torsdag så ni också får se :)
Kram
 

Noll motivation

Kom aldrig upp något inlägg här om dagen, orsaken?
 
Jag har absolut noll inspiration till att blogga..
 
Vet inte varför men ska ta tag i det så ni söta läsare får nästa steg i planeringen :)
Kram på er!

Bröllopsbilder

Känns som jag varit lite väl frånvarande på den här bloggen - men nu får det banne mig vara nog på tystnaden! I torsdags var vi hos Josefina vår fotograf för att hämta ALLA bilder på USB så nu har vi allting. Det var en del så att säga då vi fick bilderna i Färg, Svartvitt och i ett "gameldags" filter som är superfint.. 
 
Just nu sitter jag och fixar med tackkorten som jag gärna vill få klara så snart som möjligt. Vill inte vara den som skickar ut tackkorten 6 månader efter bröllopet (hej pinsamt!) så dags att skicka ut dom nu när vi fått alla bilder :) Men är inte det lättaste att veta vad man ska ha för kort...ska det vara ett klassiskt med ett kort på insidan tillsammans med en hälsning eller kanske ett kollage av bilder? Vem vet!
 
Ska ta tag i min lilla planeringsserie också, ska skriva del 2 nu ikväll - så kika in senare så ska den vara på plats!
 
Både vacker och mumsig tårta!RSS 2.0