Kaos i sista minuten

Hur kommer det sig egentligen att det alltid ska bli strul när bröllopet börjar närma sig?
 
Det är antingen folk som hoppar av i sista sekund, frisören eller sminkösen ställer in för dom kom på att dom ska på semester, bandet är dubbelbokat eller klänningen är för stor/för liten...
Inför vårt bröllop hoppade 2 gäster av 2 veckor innan (istället fick två betydligt bättre gäster komma dock!) och min farfar gick bort en vecka innan.
 
Oavsett vems bröllop det är så är det någonting som kommer vända upp och ner på någon del av dagen. Det är inte alltid någonting stort, men det är alltid NÅGONTING som man mer eller mindre inte kan påverka själv.
 
Borsplaceringstavlan är inte hela världen om någon person sitter fel (för att kusinens barn kanske fick influensan) eller om en person sitter på kanten för att helt plötsligt dök kompisens flickvän upp (som inte var inbjuden). It happens!
 
Kontakter gör mycket och sålänge ni som brudpar har backup av vänner och familj kommer dagen bli strålande hur som (även om regnet öser ner och ni missade att boka golv till tältet där middagen är). Lämna ifrån er allt ansvar på eran dag till en ansvarig som ni litar på..tillsammans med telefonnr till präst, chaufför, fotograf, catering, taxi..och 112 ;)
 
Det viktiga är att fokusera på helheten och inte få panik - allting löser sig!
Njut av dagen istället!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0