Möhippa?

Sommaren består av några möhippor och jag har ju aldrig varit på någon så är lite klurigt att komma på vad man ska hitta på för roligheter. Aktiviteterna är redan bestämda men behöver komma på saker att hitta på mellan de olika aktiviteterna - dom man kan göra under dödtiden alltså :)

Behöver tips på lekar, uppdrag och knasigheter!

Vad är det roligaste du gjort på en möhippa? Kom med tips :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Vi har haft allt från Musikquiz med musik som bruden gillar, till korsord med frågor om bruden(som vi sytt på en stor picknickfilt och bruden fick fylla i med vattenfast textilpenna och få som ett minne sen). Ett tips är att ibland är det skönt med lite dötid med där alla bara kan sitta och snacka. Tyvp vid lunchen eller så. Bra om det är tjejer med på möhippan som den blivande bruden inte träffat på länge, då får de en stund de kan prata lite. Det uppskattade jag själv på min möhippa då det var några av mina vänner som inte bor här som kom och var med på hippan!Lycka till med planeringarna!

2012-06-07 @ 17:54:52
Postat av: Linda

En rolig grej jag hade på min möhippa i helgen var att mina vänner hade skrivit varsitt minne tillsammans med mig och sedan skulle jag gissa vems minne det var....de bjöd på både roliga och verkligen känslosamma minnen... Kul var det iaf!!!

2012-06-07 @ 19:31:46
URL: http://lindiz1983.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åsa: Låter super, tack för att du delade med dig! Jo lite dödtid vill man ju ha men ändå saker att göra..svår balans :)Linda: Åh så fint!

2012-06-08 @ 10:16:39
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag fick gå runt och sälja smått och gått för att få ihop pengar till dricka senare på kvällen. Både jag och Andreas fick måla tavlor. Vi skulle måla det vi tänkte på när vi tänkte på varandra. Sen på bröllopet skulle vi förklara inför alla gäster vad det var vi hade målat och hur vi tänkte :)

2012-06-09 @ 19:59:32
URL: http://zidde.blogg.se/
Postat av: Bride to be*

Hej!

Jag har varit på 2 möhippor...

Under "dö" tiden fick bruden en liten sax och fråga människor om de hhade någon utav brudgummens bokstäver (från hans namn) som hon fick klippa ut, detta sattes sedan in i ett möhippe album.

Den andre jag var på var bruden sjuksköterska så hon fick gå runt och fråga om någon ville ha en undersökning för 5kr och hade sedan ett barn stetoskop som hon fick göra undersökningen med väldigt lyckat faktiskt!

Så beroende på vad bruden har för yrke,hobby eller andra intressen så utgå från det så kan det inte bli fel... gärna sälja något för småmynt för att samla in en extra drink kassa under dagen till kvällen!

Hoppas att du kan komma på något roligt!

Kramar

/Bride to be*

2012-06-10 @ 20:40:25
URL: http://happyhitched.blogg.se/
Postat av: Susanna

De är väll inte du som ska planera möhippan??

2012-06-23 @ 11:17:36
Postat av: Johanna

Jag ska självklart inte planera MIN egen möhippa men jag hjälper till att planera en annans.. :p

2012-06-23 @ 11:45:11
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0