Prel. bokning av fotograf

Jag hittade en jätteduktig fotograf via Bröllopsfotografer.com, en samlingssida för riktigt duktiga bröllopsfotografer. Han tar otroligt fina bilder, har en massa upplagda på sin hemsida och sin blogg. Många av fotograferna i Kalmar har inga bröllopsfoton alls upplagda, värdelösa hemsidor och vägrar lämna ut prisuppgifter - hur långt tror dom att dom kommer med det?

Har mailat fram och tillbaka med Daniel och han verkar supertrevlig också, kan ju vara en fördel liksom..trevlig och tar otroligt vackra bilder. Eftersom min tanke är att ha med en fotograf från förberedelserna tills festen blir det ju ett gäng timmar, 8 timmar är tanken och många tar hutlösa priser. Hittade en fotograf som var för billig, ni vet när man misstänker att något är riktigt fel. Men Daniel K Johansson har normala prisnivåer, ca 15.000:- går det på för 8h och då ingår det fotobok, vissa framkallade bilder och alla bilder lågupplösta.

Nu har vi preliminärbokat 4 Augusti, dock ska vi höras i september när han vet hur priserna och paketen kommer se ut för 2012. Känns mycket skönt att ha en bokning. Dock är vi inte 100 % så kommer fortsätta kika runt, mailade en jätteduktig hobbyfotograf idag och bad om offert bland annat.

Kika in på Daniel K Johanssons hemsida HÄR! Älskar hans bilder!


Kommentarer
Postat av: FridaW

Hej!



Nja, min ena tärna ska kolla efter tärnklänning men annars så blir det mest nöjesshopping. Får se hur pass vi kommer fram till saker och ting dock. Det ryktas om att hela London kommer stå still under fredagen.

2011-04-26 @ 23:07:32
URL: http://www.minbrollopsblogg.se
Postat av: Jojo

Hej, ah jo de lät ju vara kaos. Men alltid trevligt att strosa runt :) Tärnklänningar är då inget lätt projekt, men jag har hittat en bild på hur jag vill dom ska se ut..jippie :)

Trevlig resa!

2011-04-27 @ 21:06:45
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0