Bröllopsfika

För en 30 minuter sedan kom jag hem från bröllopsfikat som söta Amanda fixat, kan bara säga att det var riktigt lyckat och blev en jäklans massa kackel. Riktigt bra idé och all cred till Amanda som jagat sponsorer och sätt samman en fin goodiebag - stort tack till dig!

Vi träffades utanför Kullzenska cafét vid 17 och köpte lite gott till fikat innan vi satte oss och började prata. Var roligt att få ett ansikte på alla användare, och även träffa Johanna som inte är aktiv på BröllopsTorget (än..). Sedan gick 1,5h fort som attan och vid 18.30 stängde dom och vi splittrades.

Jag, Pernilla och Linda gick då vidare till Pipes, jag har bott i Kalmar i 4 år men aldrig varig där (skäms johanna!) men var ett riktigt mysigt ställe. Där satte vi oss och pratade så öronen blödde, riktigt riktigt trevligt var det och vi pratade inte enbart bröllop utan blev en massa andra samtal. Kul att träffa nytt folk..och att vi fungerade så otroligt bra ihop. 6,5h blev det totalt och har nog inte haft så trevligt på länge :)

Tack tjejer för en riktigt trevlig kväll - ser redan fram emot nästa träff!!

Detta var i goodiebagen (bild från Amandas blogg)

Kommentarer
Postat av: Elin

Oj vad massa roligt det var i den goodiebagen :)

2012-01-11 @ 16:12:56
URL: http://zidde.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja det var massa roliga saker :) Amanda gjorde ett riktigt bra jobb!

2012-01-12 @ 08:46:04
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0