Romantic wedding

Dessa bilder dyker upp när jag Googlar "Romantic Wedding" - majoriteten går i rosa färger med inslag av guld, cremefärger och ljusa gröna nyanser. Mycket fint!

Rolig sak - När vi besökte den lokala bröllopsbutiken undrade personalen vilket färgtema vi valt, när jag sa mest rosa och guld kollade hon på mig som jag var galen "men det är ju en varm och en kall färg, de kan ni ju inte ha!" Say what? Vad är det för fel med det, är ju galet snyggt och passar hur fint som helst!

Min tanke är att två av tärnorna ska ha rosa klänningar och två tärnor ska ha guldfärgade klänningar, dock ska båda vara av samma modell. Min bukett kommer vara vit-rosa medan tärnorna kommer ha helvita med guldband runt.
Borden kommer ha vita dukar, vitt porslin och vita linneservetter, dekorationerna kommer vara i guld med vita ljus samt blommor som är vita-rosa-gröna-creme.

Den stora frågan är inbjudningarna..kan inte bestämma mig för vilka färger de ska vara, så svårt! Någon som har något tips eller en fin inspirerande bild kanske?



 


Kommentarer
Postat av: Sverigetrotteriger/Amanda

Skulle kunna tänka mig att ivory/cream/guld/beige skulle funka snyggt. Blanda färgerna fritt och använd er av klara blomvaser och varma färger. Lite mer "köns neutralt" än rosa.

2011-11-27 @ 20:11:42
URL: http://traveler.blogg.se/
Postat av: Sverigetrotteriger/Amanda

SV: Ja, det känns som om det skulle vara lagom där omkring. Du har ingen msn eller dyl. så man kan ha en mer sammanhängande dialog? :P

2011-11-27 @ 21:03:12
URL: http://traveler.blogg.se/
Postat av: Sverigetrotteriger/Amanda

SV: Så då, då har jag nog lyckats lägga till dig :)

2011-11-27 @ 21:15:09
URL: http://traveler.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja det är också en fin kombo..åh jag är okunnig när det kommer till att fatta besult!

Msn is on you blog :)

2011-11-27 @ 21:15:30
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Sverigetrotteriger/Amanda

Så, eftersom det verkar inte komma fram någon förfrågning på din msn så kan du ju adda mig istället.. (Detta är samma adress som jag skrev i e-post fältet)

2011-11-28 @ 13:49:09
URL: http://traveler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0