Smekmånaden

Hur ska ni göra med smekmånaden?

Vi gifter oss ju 4 augusti vilket betyder svensk högsommar och jag är inte direkt sugen på att åka iväg på vår smekmånad i augusti då vi förhoppningsvis har fint väder här hemma. Känns så onödigt.

Vår plan har hela tiden varit att åka på en två veckors smekmånad till något lyxigt resmål under perioden november-februari någonstans och direkt efter bröllopet ta en långweekend någonstans. Men man vill ju inte vänta allt för länge innan man åker, då kommer det ju vara som vilken semester som helst.

Men samtidigt vill jag gärna åka på en resa i juli någongång för att ha sommarsemester och få lite färg inför bröllopet. Jag är en sådan blekfis annars :p En vecka i Grekland lockar..

När ska ni som gifter er under sommarmånaderna, när ska ni ta en smekmånad och vart ska ni?

Bubbelpool/pool på balkongen/terrassen är ett absolut måste!!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vi gifter oss också 4 augusti. Har inte bestämt hur vi ska göra med smekmånad än, men det lockar ju att åka till värmen i november :)

2012-02-18 @ 10:09:45
URL: http://doucare.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja orecis så tänker vi med! Tror vi skulle bli alldeles för rastlösa på Maldiverna. Men samtidigt vill vi åka någonstans där det känns lite extra lyxigt och speciellt. Svårt att bestämma sig, vi har ju ett tag kvar dock :-)

2012-02-18 @ 10:26:50
URL: http://vinterbrollopet.blogg.se/
Postat av: Anna

Vi gifter oss den 7 juli. Idag bokade vi vår resa till Kalifornien vi åker mellan 16-29 juli :) Blir både sol men också ett riktigt äventyr med bil mellan San Francisco, Los Angeles, San Diego och Las Vegas.

2012-02-18 @ 20:40:33
Postat av: Johanna

Kajsa: Nej vad roligt att vi har samma dag :) Det känns omöjligt att kunna bestämma sig för vart man vill åka och när!



Ida: Haha ja man vill ju inte vara uttråkade och bli irriterade på varandra..skulle inte vara en vidare smekmånad :p



Anna: Det låter helt underbart! Jag drömmer om en roadtrip i USA men känns inte som en riktig smekmånad..men ack så roligt!!

2012-02-19 @ 19:52:01
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Emma

vi gifter oss den 11 augusti och vi kommer åka den 19 augusti

(min kusin gifter sig den 18 augusti så vill vara hemma och vara med på det bröllopet) men vi funderar på aruba, eller sydamerika. även maldiverna har korsat våra tankar!

2012-03-22 @ 09:34:32
URL: http://beyondatlantic.blogg.se/
Postat av: cattis

Vi gifter oss också den 4/8. Vi bokade vår resa förra veckan och det bär av till Thailand. 2 veckor i januari på ett 5 stjärnigt spahotell :)

2012-03-22 @ 14:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0