Underbar lokal

I eftermiddags var vi alltså och kollade på Villa Solbacken, wow vilken lokal!

Vi var tidiga så gick runt huset och kollade på baksidan och den fantastiska utsikten. Nu är ju inte trädgården helt klar men kommer vara perfekt för brudskål och för att gå ut och ta en nypa luft - love it.

Sen kom Christian på Partykompaniet vid 13 och visade oss runt huset, förklarade vilka rum som var bra för vad etc. Dom är inte klara med renoveringen än så var lite hantverkare där samt att det inte fanns några möbler på plats. Men man såg vilken fantastisk potential som lokalen har - den är robust och klassiskt elegant. Precis den typ av lokal som jag sett framför mig när jag tänkt på mitt bröllop.

Priset är också väldigt bra, 10.000 alt 150:-/person och då ingick bland annat porslin samt städning. Han skulle skicka över en offert utifrån det vi pratade om i nästa vecka så ska bli spännande!

Kan 100% rekommendera Partykompaniet för Christian/Bella var riktigt riktigt profsig. Man känner sig trygg!

image description

Villa Solbacken!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad roligt att ni hittat en lokal! Vi har också valt en lokal nära vatten, bara det gör ju faktiskt lokalen till något speciellt. Önskar att vi hade denna typ av pampiga lokaler i Umeå, tyvärr lyser de med sin frånvaro men vi är ändå väldigt nöjda med den vi bokat! : )



Angående din kommentar king kuvertavgiften: Vi har resonerat som så att det blir både billigare och enklare för gästerna att betala en kuvertavgift. Dessutom har vi redan bott ihop ett par år, så vi har alla skålar, fat, vaser och ljusstakar vi behöver. Det är ju ett otroligt smart sätt att få pengar att lägga på annat, som dekorationer, dessertbuffé, dryck och underhållning. Får dock känslan av att ni satt en högre budjet än vi, så ni kanske får in allt i er budjet ändå? Vi försöker att inte tömma våra sparkonton då vi planerar husköp, barn och resor de närmaste åren. Tror och hoppas att det inte blir några sura miner bland de inbjudna, men blir det så, så får de stå för det, vi är nöjda med vårt beslut!

2012-03-01 @ 10:41:05
URL: http://inodochlust.blogg.se/
Postat av: Tima

Hej vilken fin bloggsida och jag hoppas allt går bra ända fram tills när det gäller =) vi ska med kolla på båda dessa lokaler som ni funderade på, Björnö och villa solbacken. Jag undrar vad som fick dig er att välja den andra till slut. Eftersom vi bor en bit från kalmar så hade jag varit jätte tacskam över din respons på lokalerna, kan man skapa en bröllops stämmning i Logen eller lämpar sig den andra lokalen mer om man vill ha det där eleganta. Ha det bra och tack igen för en fantastisk blogg =D

2012-05-13 @ 19:48:28
Postat av: Johanna

Tima: Hej! Jo jag hoppas att allt ska gå bra :)



Vi bokade ju Björnö först och var ok med det men allt eftersom tiden gick blev jag orolig då ägarna inte gick att få tag på, lokalen är gigantisk och skulle vara svår+tidsdrivande+troligtvis dyrt att få en mysigare stämning, en bit att transportera sig och gästerna + jobbigare med boende då 99% av gästerna kommer långväga. Jag skulle inte valt Björnö om ni vill ha ett mer klassiskt/elegant bröllop..det blir för mycket jobb!



Villa Solbacken ligger centralt, partykompaniet är professionella och kan verkligen hjälpa till med allt och lite till men samtidigt låter dom en göra så mycket som man vill själva, lokalen är elegant och fungerar perfekt utan en massa dekorationer. Utsikten + trädgården är såååå perfekt till brudskålen dessutom! Kan inte komma på någonting negativt om Villa Solbacken!



Kort och gott är Villa Solbacken ett säkrare kort, partykompaniet svarar snabbt på frågor och har låååång erfarenhet av bröllop. En stor sak var också att man inte MÅSTE dekorera lokalen utan den är vacker som den är :)



Ursäkta uppsatsen men hoppas det hjälpte!

2012-05-13 @ 21:25:56
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: anonym

Hej! Jag undrar vad du betalade i slutändan för bröllopet på Solbacken och vad det var som ingick då? Var var vigseln någonstans? Vad var fördelarna och nackdelarna med att vara just där?

MVH

Bride - to be

2014-01-25 @ 00:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0