Tack!

Ville bara skicka ett stort tack till alla mina söta läsare :)

Älskar varje liten kommentar ni lämnar, varje avtryck gör en så otroligt glad!!! Besöksantalet har gått stadigt uppåt och det gör en bara mer och mer motiverad att skriva fler inlägg.


Så tack för att ni läser bloggen, glöm inte länka tillbaka till eran blogg när ni kommentarar bara..har hittat massa bra bloggar från sött folk som lämnat kommentarer. Superkul!

Är det något ni vill läsa mer om? Kom gärna med förslag så ska jag ta upp det!

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack själv för en bra och intressant läsning! Har du några tips på bra och spännande bloggar får du gärna dela med dig, tycker det är svårt att hitta till många bloggar! : )

2012-01-19 @ 23:15:57
URL: http://inodochlust.blogg.se/
Postat av: Johanna

S: Vi hade precis den turen och hittade en tjej som tog väldigt fina bilder till en bråkdel av priserna andra tar. Var verkligen en slump att jag hittade hennes blogg, men ibland behöver man lite tur också! ; ) Håller med dig om att kvalitén är viktig. Förr hade man ju bara ett stort porträtt, resten av minnena sitter väl forhoppningsvis inte i fotografier!

2012-01-19 @ 23:32:38
URL: http://inodochlust.blogg.se/
Postat av: Sminkhörnan

Tack själv! Det är så kul att följa dig, och få inpiration till min egna stora dag!

2012-01-20 @ 11:03:02
URL: http://sminkhornan.spotlife.se
Postat av: Pertinax

Lyckades inte kommentera på förra inlägget. Vi köpte inbjudningskort från Calligraphen, pocket (såna som du hade provkort i rosa). Guld på själva kortet, inlaga i vanilj och tryck i brunt. Dyrt ja, men grymt snygga! Dessutom mycket bra service. Hade glömt att skriva om klädsel i inbjudan, mailade samma kväll och fick komplettera utan problem.

2012-01-21 @ 17:05:36
Postat av: Rebecca

Jätte kul att följa dina blogg ;) får massa idéer ;) ska själv gifta mej i juni. Googlade och hittade din blogg av en slump super kul att läsa din blogg mvh Rebecca

2012-01-21 @ 21:52:27
URL: http://rebeccahook.blogg.se/
Postat av: juli

hej. sitter och funderar på inbjudningskort jag med. jättesvårt. Det blir nog vistaprint, men väldigt synd att man inte kan skicka efter provkort därifrån.

2012-01-23 @ 15:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0