Beställt löshår!

I 1,5 år har jag funderat och varit sugen på att beställa ett set med extensions att använda vid speciella tillfällen eller när man vill piffa till håret lite extra. Hittade ett märke - Luxy Hair, och har varit nära att göra en beställning sååååå många gånger men har aldrig blivit av. Förens nu!!! För vid vilket tillfälle om inte vid ens bröllop är man värd snyggt, långt och vackert hår.
 
Luxy Hair säljer clip-on extensions i 100% äkta Remy hår. Man kan välja mellan 120 gram för 119,95 dollar eller 160 gram för 139,95 dollar och finns 10 färger att välja mellan. Jag och Linda beställde precis ett varsit set och håller tummarna dom kommer snabbt!
 
Har läst måååånga rekommendationer och bestämde mig för Luxy då man får mer hår för pengarna jämfört med hår från Rapunzel. Ville heller inte beställa från Ebay/Tradera då jag vill veta vad jag köper och forska lite innan.
 
Rabattkod Luxy: När jag beställt fick jag ett mail med en rabattlänk att dela med mig - 5 dollar rabatt per beställning. Så om du vill ha längre hår till ditt bröllop KLICKA HÄR så får du det lite billigare.
 
Rabattkod Sigma Beauty: Sigma Beauty erbjuder just nu 10% rabatt på hela köpet + gåva om du anger koden AP2012.  Gäller fram till 120731
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0