Duktiga klubben

I eftermiddags var vi riktigt duktiga och gjorde en hel del saker på 2do-listan. Härligt!

Först var vi och pratade med en florist, en liten lokal florist som är supertrevlig och jätteduktig. Bäst av allt var att hon kunde få fram pioner i augusti vilket ingen av dom andra vi pratat med kunnat göra..eller så hade dom bara värdelös service.

Jag kommer ha pioner i min brudbukett tillsammans med brudslöja :) Tärnbuketterna kommer enbart bestå av brudslöja med vita band att hålla i. Blomsterarrangemangen på borden kommer vara av pioner, brudslöja och lite andra rosa blommor. Krosagerna kommer vara brudslöja och något grönt bakom.
Totalt blir det max 4600:- vilket är 1000:- mer än budgeten var men då får jag massa pioner så känns värt varenda krona.

Sen var vi och bestämde ny ring till Richard då hans ser för jäklig ut, han ska få en i titan istället. Sen började vi kolla vigselring till mig (haha var där senast igår) och efter många om och men hittade vi en kombination av två ringar som var superfint..efter lite rabatter blev den 1800:- dyrare än budgeterat - helt okej. Vi ska köpa dom senast sista mars!

Kommentarer
Postat av: LisaP

Vad roligt det låter! Och kul med floristen, sådana saker kan ju få en att vara glad i evigheter! :D

2012-03-20 @ 19:22:34
URL: http://pontusolisa.blogspot.com/
Postat av: Starlet

Vad gäller ringarna så tänk på en sak, dom blir lätt repiga. Vi har ringar i titan i "satinmatt" slipning (eller vad det nu kallas) och repor och dylikt syns direkt och bildas väldigt lätt, tyvärr! Annars är titan verkligen super!

2012-03-20 @ 23:11:50
Postat av: Johanna

LisaP: Ja men visst blir man!! Alla har sagt att det inte går att få tag på pioner - men man ska inte ge sig :) Var en rätt bra dag!



Starlet: Jaha, för i guldsmedsbutiken rekommenderade dom titan för att dom är slitsamma (dock utan tex guld/silver i) och fästmannens kollega har en ring som inte repat sig wse. Ska kolla upp det igen! Tack för tipset :)

2012-03-20 @ 23:19:36
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Starlet

Nej jag vet, det var därför vi valde titan eftersom fästmannen har ett arbete där ringen tar mycket stryk, men det finns inte en chans att han kan ha den i jobbet, då skulle den se tusen gånger värre ut! Vi köpte våra ringar ifrån titanringar.com så jag är rätt säker på att det är 100% titan utan blandning. Som sagt, våra ringar har en sidenmatt yta, och det kan vara det som är själva problemet, att det är ytan som blir repad. Kolla vad guldsmeden säger och rekommenderar och hoppas att ni blir nöjda! :D

2012-03-21 @ 02:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0