Musik i kyrkan?

När jag drömt mig bort till min framtida vigsel har jag alltid hört stråkar spela.
Det är ju så otroligt vackert!

Men vet inte om det passar sig i kyrkan?
Vi ska ju gifta oss i en liten kyrka så kanske blir too much, någon som har några erfarenheter av stråkkvartett till vigsel?

Brudskålen kommer serveras utomhus och det vore fantastiskt att ha en stråkkvartett som spelar samtidigt som alla minglar. Vill vill vill vill (tänk dig ett litet barn som hoppar upp och ner)!!!!!! Om vi får pengar över så hoppas jag att vi kan förverkliga min lilla dröm.



Kommentarer
Postat av: Bismillah <3

fin blogg :D

2012-03-08 @ 23:47:03
URL: http://quraninswedish.blogspot.com
Postat av: K

Hej! Lite roligt... kikade igenom "gamla" kommentarer i min bröllopsblogg och fastnade för den där du kommenterat på inlägget om att jag ville gå ner 15kg på 6 månader, och du skrev att du hade 23 att gå ner på samma tid. Så tänkte jag "ska in och kika hur det går, kanske kan jag peppas, och det första jag ser är ditt inlägg om P90X! =P Gissar att det går bra alltså, du verkar ha full fokus? =)



Ang. stråkar på bröllopet så tycker jag det är fint med! Vi ska ha vår vigsel utomhus och kommer att ha fiol till ingångsmusiken. Dock en väldigt billig sådan då jag känner två "barn" (sjukt duktiga dock) som spelar och då kommer att göra det gratis (hur hemskt lät det =P).

2012-03-13 @ 19:01:09
URL: http://minatankarombrollop.blogg.se/
Postat av: Johanna

Bismillah: Tack så mycket!



K: Haha ja det var ju lite roligt! Jag skriver mer om träningen och viktnedgången på min vanliga blogg: http://lifebyjojo.wordpress.com så kika in där!



Nja går väl sådär men försöker iaf :)



Ja visst är det otroligt vackert med stråkar, är ju perfekt om ni ska vara utomhus :)

2012-03-14 @ 11:05:47
URL: http://lifebyjojo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0